Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Να που πάνε τα λεφτά Άρη!

Ο θεόδωρος πάγκαλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δήλωσε στο megatv σήμερα ότι αδυνατεί (κάνοντας χιούμορ;) να πληρώσει το χαράτσι ύψους 7.500,00€, που θα του επιβληθεί στα πλαίσια του έκτακτου τέλους ακινήτων, κι έτσι θα υποχρεωθεί να πουλήσει ένα από τα ακίνητά του ώστε να αποφύγει το ενδεχόμενο.. σύλληψής του από τον έτερο αντιπρόεδρο.

Ουσιαστικά βέβαια υπέδειξε σε μας τον τρόπο! "Έτσι" μας είπε θα βρείτε τα χρήματα να πληρώσετε! Πουλήστε τα σπίτια σας!!

Για να υποβαθμίσει μάλιστα το γεγονός, σε μια αποστροφή του λόγου του, χαρακτήρισε "άχρηστα" κάποια από τα ακίνητά του. Χώρο του πιάνουν δηλ.!

Αφιλοκερδώς προσφέρομαι να σκεφτώ τρόπους αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του αντιπροέδρου και ξεκινώ αμέσως γιατί ως γνωστόν "στη βράση κολλάει το σίδερο"..

Το 25% των ακινήτων του θα μπορούσε άμεσα να το δωρήσει στην εκκλησία της ελλάδος, ενώ ένα ακόμη 25% θα μπορούσε να μεταβιβάσει στο Δημόσιο για την αποπληρωμή του χρέους. Με αυτόν τον αποτελεσματικό τρόπο θα μειώνονταν στο 50% τα αναλογούντα χαράτσια και θα ανάσαινε με ανακούφιση ο χαρισματικός μας ηγέτης.

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι ένα καλοστημένο ανέκδοτο, γιατί μόνο ως τέτοιο μπορεί να ερμηνευτεί η επίκληση αδυναμίας καταβολής των 7.500,00€ που του αναλογούν, όταν σύμφωνα με τη δημοσιευμένη στο Διαύγεια (ΑΔΑ4ΑΘ36ΔΛ-Μ) Απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης, η πίστωση που του εγκρίθηκε στις 28/4/2011 για την πληρωμή της δαπάνης για ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ανέρχεται στο ύψος των εκατόν εξήντα δύο χιλιάδων οκτακοσίων δώδεκα ευρώ (162.812,00€).

Είναι πολλά τα λ7 Άρη! και μόλις είδες και που πάνε!!

Πηγή: το αλίευσε ο συνεργάτης και φίλος dim katras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου