Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η ζωή παίζει λένε περίεργα παιχνίδια (Μέρος 2ο)


Η ζωή ώρες-ώρες παίζει λένε περίεργα παιχνίδια.

Πέρασε από τη δουλειά σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011,  ο λαχειοπώλης μας. Σκληρά εργαζόμενος, σοβαρός οικογενειάρχης περί τα 58-60, πριν από 10 μέρες περίπου βάπτισε τον εγγονό του.

Το πρόσωπό του ελαφρώς πρησμένο, με εμφανή τα σημάδια από τα ράμματα στο ύψος του ενός ματιού και ίχνη από αντισηπτικό διάλυμα διάσπαρτα παντού. Ήρθε με σαγιονάρες στα πόδια γιατί και τα δύο ήταν μπαταρισμένα με επιδέσμους από τις κακώσεις και τα θλαστικά τραύματα. Πριν από δέκα μέρες «κέρδισε» το πρώτο νούμερο του λαχείου!


Οδηγούσε το σχετικά παλαιό hyundai του σε επαρχιακό δρόμο των βορείων προαστίων των Αθηνών, με περίπου 70-80χαω όταν από την κούραση και τη ζέστη τα μάτια του άρχισαν να χαλαρώνουν. Γλυκά γλυκά ενέδωσε στις προσταγές της φύσης ώσπου ξύπνησε βιαίως από σφοδρή μετωπική σύγκρουση με κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα τζιπ, μάρκας όπελ.

Το ευτύχημα; Όλοι ζωντανοί..

Ο αγαπητός λαχειοπώλης δε φορούσε ζώνη ασφαλείας και ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Το κεφάλι του θρυμμάτισε το παρπρίζ αφού το στήθος του κατάστρεψε το τιμόνι. Στο απέναντι όχημα, υπήρχαν αερόσακοι και ενεργοποιήθηκαν φροντίζοντας για την ασφάλεια των επιβαινόντων σε αυτό. 

Έχει πουλήσει πολλά λαχεία στην επαγγελματική ζωή του. Ένα από τα καλά, τα κερδοφόρα, μόλις το είχε εξαργυρώσει. Και εκείνος, κι εγώ.. 

Υ.Γ. του παρήγγειλα μια 5άδα J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου