Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Προσφορά Πανταζόπουλος

Τα καταστήματα Πανταζόπουλος, ανακοίνωσαν τις ακόλουθες προσφορές, με ισχύ από τώρα έως και τις 7 Ιανουαρίου 2012.

-10% έκπτωση σε όλα τα είδη (εκτός προσφορών) για όσους εγγραφούν μέλη στη σελίδα τους.

-Δωρεάν μεταφορικά με courier (όχι αποστολή δέματος μέσω ΕΛ.ΤΑ) ανεξαρτήτως όγκου και βάρους, για αγορές πάνω από 30€.


Το ιστολόγιο, έπειτα από σχετική έρευνα αγοράς που πραγματοποίησε σε επώνυμα προϊόντα (π.χ. Playmobil, Peg-Perego), επιβεβαιώνει ότι η εν λόγω προσφορά είναι πραγματική και -επί του παρόντος- καθιστά τις ηλεκτρονικές αγορές από το ανωτέρω κατάστημα, συμφερότερη επιλογή έναντι του ανταγωνισμού (ακόμη και από μεγάλες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις του εξωτερικού).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διατιθέμενα προϊόντα, τα καταστήματα, τους τρόπους πληρωμής κ.λπ. μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης στο www.perfectoys.gr



1 σχόλιο:

  1. τοποθετήθηκε παραγγελία στις 10 του μήνα, ημέρα Πέμπτη και δύο μέρες αργότερο, Σάββατο νωρίς το μεσημέρι, το προϊόν παραδόθηκε στην πόρτα του πελάτη!

    λεπτομέρεια: το είδος παραδόθηκε σε συσκευασία δώρου (το περιτύλιγμα γίνεται από τον αποστολέα δωρεάν), επιμελώς συσκευασμένο μέσα σε μεγάλη σακούλα του καταστήματος δεμένη με φαρδιές κολλητικές ταινίες. Εντός της σακούλας (την οποία υποθέτουν ότι για να ανοίξεις θα υποχρεωθείς να σκίσεις τουλάχιστον στο άνω τμήμα της) είχαν περιλάβει διπλωμένη προσεκτικά μια δεύτερη μεγάλη σακούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή