Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πεταλωτής Κομάντο!

«Ένας πράσινος μπερές και το στιλέτο του καταδρομέα απονεμήθηκαν χθες (σ.σ. 29/12/10) στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γ. Πεταλωτή, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Αντιστρατήγου Κυρούδη Νικολάου στη Νέα Σάντα Ροδόπης…» – Από την εφημερίδα Έθνος.

Στο στρατόπεδο “Νικόλαος Κυρούδης” στη Νέα Σάντα Ροδόπης βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Αυτή τη φορά ώστε μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Φραγκούλη Φράγκο, τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Δημήτρη Αγγελούδη,τους ταξιάρχους Αθανάσιο Ζάχο και Δημήτρη Χασάπη από την Κομοτηνή αλλά και άλλους αξιωματούχους να δώσουν ευχές και να δηλώσουν παρόντες και δίπλα στα στρατευμένα νιάτα που υπηρετούν στην ακριτική περιοχή μας. (rodopinews.gr)

Δείτε το σχετικό βίντεο, διαβάστε τα σχόλια του γράφοντος (πρώην καταδρομέα), καθώς και μέρος των αντιδράσεων που προκάλεσε το δώρο των στρατηγών..



Η ατάκα: "με τη κοπή τη πίτα επίτιμο μέλος στη λέσχη ειδικών δυνάμεων νομού Ροδόπης" (17:36)

Η είδηση: ο ένας στρατηγός δωρίζει τον πράσινο μπερέ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο (17:30) και ο έτερος (στρατηγός) διαφημίζει την έκδοση του βιβλίου του από τα χείλη του Πεταλωτή, ο οποίος και προσφέρεται όχι μόνο να το παρουσιάσει αλλά και να αναλάβει την προώθησή του μέσω του δικτύου του διπλωματικού σώματος στα πέρατα του Ελληνισμού! (18:38)

Το παρασκήνιο: ας ξαναδεί όποιος επιθυμεί τα επίμαχα χρονικά σημεία στο βίντεο και ας επικεντρώσει αυτή τη φορά την προσοχή του στα χαμόγελα και την γενικότερη γλώσσα του σώματος των παρευρισκομένων..


Εναλλακτικός τίτλος ανάρτησης: "Η ματαιοδοξία του στρατηγού-συγγραφέα και το πεταλωμένο κομάντο!"

Οι αντιδράσεις: Η εν λόγω κίνηση, εκ μέρους Διοικητή Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων μάλιστα, είναι απαράδεκτη και προκλητική για τους εξής λόγους: 1ον) Βάσει των ισχυουσών διατάξεων ο πράσινος μπερές απονέμεται σε όσους κληρωτούς στρατιώτες υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις και έχουν με επιτυχία ολοκληρώσει τη σχετική εκπαίδευση, καθώς και σε όσα στελέχη έχουν αποφοιτήσει από το Σχολείο Καταδρομών του Κ.Ε.Α.Π. Εξ όσων γνωρίζουμε ο Πεταλωτής δεν ανήκει σε καμία εκ των δύο κατηγοριών.. Περισσότερα στο xryshaygh.wordpress.com

Πηγέςrodopinews.grxryshaygh.wordpress.comonalert.gr (1)onalert.gr (2)onalert.gr (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου