Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Προϋπολογισμός Ζωγραφιά

Ελληνικό Κοινοβούλιο, 22 Δεκεμβρίου 2010, συζήτηση του Προϋπολογισμού, Βουλευτής της ΝΔ, κα Έλσα Παπαδημητρίου, επί το έργον!

Η φωτογραφία αυτή, σύμφωνα με το newsday.gr, απεικονίζει την -αρχιτέκτων στο κοσμικό επάγγελμα- κα Παπαδημητρίου, να έχει απλωμένα τα σύνεργα ζωγραφικής σε έδρανο των πάνω διαζωμάτων της Βουλής. 

Στο παρελθόν, ήταν αρκετές οι περιπτώσεις συναδέλφων της εν λόγω βουλευτή, που είχαν μοιραστεί τις ίδιες εικαστικές ανησυχίες, εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια πάντα συνεδριάσεων του Σώματος. Ως εκ τούτου, η περίπτωση της δεν είναι μοναδική.
Το newsday αποδίδει τις ανωτέρω ανησυχίες στο γεγονός ότι:
αυτοί που κυβερνούν και νομοθετούν, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα κι όταν έχουν λυμένα όλα τα προβλήματά τους (με παιδιά να πηγαίνουν σε πανάκριβα κολλέγια, με μισθούς απείραχτους ή και παραπάνω σε περίοδο κρίσης και παροχές απίστευτες), μπορούν όχι μόνο να ζωγραφίζουν, αλλά και να παίζουν ακόμη και μακριά γαϊδούρα στους διαδρόμους της Βουλής.
και καταλήγει προτρέποντας τον καθένα από τους αναγνώστες να..
τυπώσει αυτή τη φωτογραφία για να θυμάται πόσο υπολογίζουν οι 300 όλους εκείνους που και αυτά τα Χριστούγεννα, θα παλέψουν με κόπο για να μην καταλάβουν τα παιδιά τους ότι υπάρχει πρόβλημα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Πηγή: newsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου