Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Υποδοχή Υπουργού Δικαιοσύνης (με ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία από το αρχείο του ιστολογίου
"Θερμή" Υποδοχή επεφύλαξαν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στον Υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου "ευχαριστώντας" τον έτσι για το χθεσινοβραδυνό "σώσιμό" τους, μέσω της θετικής του ψήφου, στο Πολυνομοσχέδιο που επέβαλλαν οι ξένοι δανειστές μας.

Με αντίστοιχες εκδηλώσεις "χαράς", "ευγνωμοσύνης" και "αναγνώρισης" της "προσπάθειας" τους, υποδέχθηκαν οι -έως και σήμερα- υπάλληλοι την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία καθώς και τους συνεργάτες της.

Μετά την υποδοχή, ο Υπουργός (προς τιμήν του) κάθησε για λίγα λεπτά και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, άκουσε τις αγωνίες και την αποδοκιμασία τους για τις πολιτικές της Κυβέρνησης και δεσμεύτηκε -ενώπιον όλων- να ακολουθήσει οργανωμένη συζήτηση μαζί τους. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την είσοδο του Υπουργού Δικαιοσύνης στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας.

Ο Υφυπουργός  Γιώργος Πεταλωτής, προσερχόμενος στο Υπουργείο δέχθηκε κι εκείνος με τη σειρά του έντονες αποδοκιμασίες και σε φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρισε να απαντήσει σε σχόλια, αποκαλώντας όσους τα ξεστόμισαν "κότες". Η συζήτηση έδειχνε να "ανάβει" όταν επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι. Λίγο πριν αποχωρήσει από το χώρο ο Γ. Πεταλωτής ζήτησε κι εκείνος (μετά τον Υπουργό δηλ.) να συναντηθεί με τους εργαζόμενους, όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα, για να ακουστούν όλες οι απόψεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου