Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Aνοιχτή επιστολή από αναγνώστρια προς τον Μίκη Θεοδωράκη

Αγαπητε κυριε Θεοδωρακη, ονομαζομαι Μαριζα Δρ.

Ειμαι μια Ελληνιδα, που με πονο ψυχης βλεπω την Πατριδα μου να χανεται. Χανουμε το Εθνος μας την ταυτοτητα μας!! Και εγω δεν μπορω δυστυχως να κανω τιποτα, για να σταματησω το κακο που ερχεται στη πατριδα μου.

Οι ωρες που ζουμε ειναι ιστορικες. Η Ελλαδα μας σβηνει!! Μια ομαδα απο ανθελληνες , αποφασισαν να αφανισουν το Εθνος μας!!! Αφου πρωτα μας εξευτελισαν διεθνως, μας παρεδωσαν στο Δ.Ν.Τ. Μας ξεπουλησαν σε μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !!! Ο Εθνικος μας πλουτος ξεπουλιεται, για να σωθει Ε.Ε. και οι Παγκοσμιες τραπεζες. Η τροικα ακυρωνει 2.500 χιλιαδες χρονια ιστορια , πολιτισμο , Ελλαδα!!! Μας ξεπουλησαν ετσι ψυχρα, ριχνουν εναν ολοκληρο λαο στην εσχατη εξαθλιωση, μας τα πηραν ολα!!! Ακομα και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ !! Μας ταπεινωσαν ξενοφερτοι δοσιλογοι,τσιρακια των αμερικανων!!!!!!! Μας γυρισαν στα πετρινα χρονια της κατοχης!!!! Καθημερινα γυρω μας ,βλεπουμε σκηνες φοβερες. Ελληνες να ψαχνουν στα σκουπιδια να βρουνε κατι για να φανε!!! Αφου μειωσαν ακομα και συνταξεις των 500, και 400 ευρω.Μερα με τη μερα οι αυτοκτονιες αυξανονται λογω χρεων. Οικογενειαρχες αυτοκτονουν πνιγμενοι στα χρεη, μη εχοντας αλλη διεξοδο. Η μεσαια ταξη πεθαινει, μας εξοντωνουν με τη σειρα, μεθοδευμενα και με καιρεα χτυπηματα μας αποτελειωνουν.



Το σχεδιο και ο στοχος τους ειναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, να αφανισουν τον ελληνισμο.Ακολουθουν κατα γραμμα τις κατευθυνσεις του Χενρυ Κισινγκερ, γιατι ειναι η μονη οδος που αν την ακολουθησουν θα φερουν καιρεο πληγμα στην ενδοξη ελληνικη φυλη. Κυριε Θεοδωρακη, η κατασταση ειναι ακρως τραγικη για την Πατριδα και τον λαο μας.Γι'αυτο και πηρα το θαρρος να ζητησω την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Γι'αυτη τη Χωρα, γι' αυτη τη πατριδα εχετε δωσει ΠΟΛΛΑ.Γνωριζω πολυ καλα τους αγωνες σας και τις ταλαιπωριες που εχετε υποστει για την Πατριδα μας.Το ονομα σας ειναι συνυφασμενο με την Ελλαδα, τοσο για το ΜΕΓΑΛΟ καλλιτεχνικο σας ΕΡΓΟ, που κανατε την Χωρα μας παγκοσμιως γνωστη και υπερηφανη, οσο και για τους αγωνες σας για την δημοκρατια και την ανεξαρτησια της πατριδας μας. Κυριε Θοδωρακη σας ΕΚΛΙΠΑΡΩ! Βοηθηστε για αλλη μια φορα την ελλαδα και τον λαο της. ΣΩΣΤΕ τον Ελληνισμο. Φτανει και μονο το ονομα σας για να συνελθει και να ξυπνησει ο Ελληνικος λαος, απ'το μεγαλο σοκ που εχει υποστει. Εναν ΕΛΛΗΝΑ και ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ του δικους σας βελινεκους, χρειαζομαστε ΤΩΡΑ !! Μονο εσεις μπορειτε αν θελετε να σωσετε την ελλαδα, μια συναυλια ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ απο εσας στο συνταγμα θα ξεσηκωσει μεγαλο πλυθησμο, ειμαι σιγουρη γι αυτο.

Κυριε θεοδωρακη , ενας ολοκληρος λαος στεναζει, μια ολοκληρη γενια περιμενει τον ελευθερωτη της. Οι στιγμες που ζουμε ειναι ιστορικες, ξαναγραφεται η ιστορια της ελλαδας. Εχουμε υποχρεωση ολοι οι ελληνες να ΣΩΣΟΥΜΕ την πατριδα μας, ειμαστε η ενδοξη γενια του '21 του '40 που θυσιασαν τις ζωες τους για την ελευθερια, και την ανεξαρτησια αυτης της χωρας. Δεν πρεπει να σκυψουμε το κεφαλι, δεν πρεπει να βιωσουμε αλλη κατοχη.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ, και με οδηγο το πνευμα των ηρωων προγονων μας, θα τα καταφερουμε και παλι. Γιατι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ. Και ειμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να θυσιαστουμε για την πατριδα μας.
Παρακαλω θερμα, θα ηθελα τη δικη σας αποψη στη προταση για συναυλια.

Με εκτιμηση.
Μαριζα Δρ.

Πηγή: Τρομακτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου