Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστή επιστολή διαμαρτυρίας Αστυνομικών προς τους εκπροσώπους της Τρόικας

Αθήνα 9 Φεβρουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ.:200/2/76η

Προς εκπροσώπους: Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Σερβάζ Ντερόουζ
                                Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Πόουλ Τόμσεν
                                Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας κ. Κλ. Μαζούχ

Κύριοι,  Το Διευρυμένο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους από όλες τις Οργανώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Χώρας κατά τις εργασίες του χθες 8/2/2012 και σήμερα 9/2/2012 αποφάσισε ομόφωνα να απευθυνθεί σ' εσάς και να σας επισημαίνει τα ακόλουθα:

"...Σας προειδοποιήσαμε ότι αρνούμαστε να βρεθούμε απέναντι στους γονείς, στα αδέρφια, στα παιδιά μας, σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου, που διαμαρτύρεται και απαιτεί αλλαγή πορείας."

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Εφεξής θα μιλούμε για εθνοκάθαρση (;)

Φωτό:  pitsirikos.net
αναδημοσίευση από papaioannou.wordpress.com

Στο ένα εκατομμύριο ανέργους του Ιδιωτικού τομέα, τους νοικοκυραίους που έχασαν τα μαγαζιά τους, τους Stager, τους συμβασιούχους, τώρα έρχεται να προστεθεί νέο αίμα από 15 χιλιάδες οικογένειες Δημοσίων υπαλλήλων. Σε πόσους από αυτούς η ανέχεια θα αφήσει βλάβη και θα υποβαθμίσει την υγεία τους; Πόσες αυτοκτονίες, πόσα καρδιακά, πόσα εγκεφαλικά να μετράμε μέχρι τώρα; Χρειάζεται καταμέτρηση!

Το κόστος σε ανθρώπινες ζωές από το κλείσιμο νοσοκομείων και τον περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης είναι προφανώς ανυπολόγιστο και αυξάνει συνεχώς. Χρειάζεται καταμέτρηση!

Το κόστος από την απώλεια μορφωτικού επιπέδου δηλαδή Ελληνικού πολιτισμού και πολιτιστικών στοιχείων από το κλείσιμο σχολείων και σχολών είναι είναι ανυπολόγιστο και αυξάνει συνεχώς. Χρειάζεται καταμέτρηση!

Συγκέντρωση τροφίμων από το Σύλλογο Υπαλλήλων Κ.Υ. Υπουργείου Δικαιοσύνης

Το Δ.Σ του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης,  σε ειδική συνεδρίασή του, αποφάσισε να σταθεί αλληλέγγυο σε συνανθρώπους μας που βάλλονται διαρκώς μέσα στα πλαίσια της πρωτόγνωρης οικονομικής και κοινωνικής λαίλαπας που βιώνουμε καθημερινά.
         
Για το σκοπό αυτό καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, να προσφέρουν τρόφιμα, κατά προτίμηση μη ευπαθή και με μακράς διάρκειας λήξη.