Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Κανάκη που εδίδασκες..

..και νόμο δεν εκράτεις, θα έλεγε σήμερα ο πάνσοφος λαός. Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής-εκπομπάρχης-κωμικός-σχολιαστής-κοσμικός-επιχειρηματίας Αντώνης Κανάκης, γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και στους εφήβους και την ουσιαστική προσφορά του (σύμφωνα με ανάρτηση ιστοχώρου του ΔΟΛ) αποδέχθηκε προ μηνών να συμμετάσχει -αφιλοκερδώς- στα γυρίσματα τηλεοπτικού σποτ με θέμα την ενδοσχολική βία. 

Το σποτ προβάλλεται ακόμη, ως κοινωνικό μήνυμα από την εθνική τηλεόραση (δημόσια και ιδιωτική) και προτρέπει τους νέους να μιλήσουν για τη βία στα σχολεία απευθυνόμενοι σε ειδική συμβουλευτική γραμμή. Καταλήγει δε, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής, λέγοντας με αποφασιστικό και συνάμα καθησυχαστικό ύφος: Μίλλα!.. Μη φοβάσαι!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Κοινωνικός Αυτοματισμός (σκίτσο)

"Ο κοινωνικός αυτοματισμός είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιείται από τους εκπροσώπους της κατεστημένης άρχουσας τάξης και έχει ως στόχο τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τον πραγματικό πυρήνα των προβλημάτων που τους απασχολούν, ιδιαίτερα όταν αυτά έχουν κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο. Στα πλαίσια του κοινωνικού αυτοματισμού ομάδες πολιτών κατευθύνονται εναντίον άλλων ομάδων πολιτών, οι οποίες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα δικά τους..", απόσπασμα από το ιστολόγιο του Κύπριου Γιάννη Ν. Παναγιώτου, με θέμα "Ο κοινωνικός αυτοματισμός και η Δημόσια Υπηρεσία".
Διαβάστε παρακάτω την απάντηση που λείπει από την εικονιζόμενη γελοιογραφία...