Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο υπνωτισμός της Ελληνικής κοινωνίας

του johnpermedia (Capital.gr member)

Πρόσφατα, στο βιβλίου του Σ. Ράμφου "η λογική της παράνοιας" διάβασα μία ενδιαφέρουσα άποψη για τα τεκταινόμενα. Μία άποψη απλή και λογική που πάρα πολλές φορές έχει εκφραστεί και από απλούς πολίτες στο διαδίκτυο, και από τον γράφοντα και από εσάς και από όλους: πρέπει να απομακρυνθεί από την εξουσία αυτό το πολιτικό προσωπικό. Έχει αποτύχει παταγωδώς στην αποστολή του και πλέον δεν εκφράζει την λαϊκή εντολή που έλαβε πριν από δύο χρόνια με ψεύτικες υποσχέσεις.

Κι όμως! Η κοινωνία μας έχει καταστεί αυτιστική και κάνει την αυτοψυχοθεραπεία της χωρίς καμία ουσιαστική έμπρακτη εξωτερίκευση της βούλησης της. Η ελληνική κοινωνία, μέσα σε αυτή την συγκυρία και την επιδείνωσή της, παραμένει άβουλη!

Καταλήγουμε όλοι σε συμπεράσματα, λογικούς συνειρμούς και αναλύσεις βαθέως ρεαλιστικές. Όμως στην πράξη τίποτα.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ανοικτή Επιστολή στον κο Φούχτερ

Στρατιωτικός Διοικητής σύμφωνα με τον Π. Καμμένο
του johnpermedia (Capital.gr member)

Κύριε Φούχτερ

Δεν σας εύχομαι χρόνια πολλά, γιατί είστε προϊόν ενός διεφθαρμένου ελληνικού πολιτικού συστήματος, που σας επέτρεψε να έρθετε στην χώρα μου και να αποκτήσετε ρόλο. Οι Έλληνες πολίτες δεν σας έδωσαν αυτόν τον ρόλο. Άα δεν είστε προϊόν δημοκρατίας.

Είναι γνωστό, ότι πολιτικές οικογένειες της χώρας, τρέφουν φιλικότατα αισθήματα για την Γερμανία και τις ΗΠΑ. Το δυστυχές, με πολλούς έλληνες πολιτικούς είναι ότι δεν τρέφουν κανένα φιλικό αίσθημα για την χώρα μου, καθώς την έφεραν σε αυτή την κατάσταση μετά από πολλά χρόνια εξαπάτησης δικής μου και των υπολοίπων Ελλήνων.