Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Κερματοδέκτες στα διόδια Αφιδνών

Τρία άγνωστα σήματα υποδέχονται τους οδηγούς
στις Αφίδνες
Εδώ και λίγο καιρό, την εμφάνισή τους έκαναν, στα διόδια των Αφιδνών, αυτόματοι κερματοδέκτες για την πληρωμή του αντιτίμου της διέλευσης!

Τουλάχιστον τρεις (3) διαδρομές στο δεξί τμήμα των διοδίων, στο ρεύμα προς Λαμία, έχουν παραχωρηθεί στα εν λόγω μηχανάκια και μάλιστα με προβληματική σήμανση καθώς δεν προηγείται ενημερωτική πινακίδα σε ικανή απόσταση για την ενημέρωση των οδηγών.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας 2011


H Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (HAF) τιμά και φέτος τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ αλλά εορτάζει παράλληλα και την επέτειο των "100 Χρόνων Αιέν Υψικρατείν" με μια σειρά από εκδηλώσεις, στα αεροδρόμια της Χώρας, που θα διαρκέσουν από 5 έως και 8 Νοεμβρίου 2011.

Ο φετινός εορτασμός είναι ξεχωριστός καθώς όπως προείπαμε συμπίπτει με την συμπλήρωση εκατό (100) χρόνων "Κυριαρχίας στα Ύψη" (εδώ περισσότερα για το Αιέν Υψικρατείν) και θα κορυφωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου 2011 στα αεροδρόμια όλης της Χώρας.

Το αεροδρόμιο της Τανάγρας θα αποτελέσει, για ακόμη μία φορά, το σημείο αναφοράς μια και θα φιλοξενήσει και το φετινό Air Show!