Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συνέχεια Παρασκηνίου από τη χθεσινή γιορτή της Δημοκρατίας

Πηγή: Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα
Σκηνές που διαδραματίστηκαν στο περιθώριο της χθεσινής "γιορτής" και υπό την επίδραση των χημικών ξεχάσαμε να αναφέρουμε.
  • Σύμβουλοι Υπουργών να προσέρχονται ελαφρώς αγχωμένοι στα γραφεία τους πέριξ της παλαιάς Βουλής (καλησπέρα κώστα και ευρώπη)
  • Κοστουμαρισμένοι νεαροί να βγαίνουν από καταστήματα τραπεζών και να αποδοκιμάζονται/χλευάζονται από μεμονωμένους διαδηλωτές
  • Πόρτες πολυκατοικιών επί της Νίκης και άλλων δρόμων γύρω από την Μητροπόλεως να παραμένουν ερμητικά κλειστές, παρότι υπήρχε μεγάλη ανάγκη για βοήθεια. 

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Βίντεο επιλογή Αθήνα 29.06.2011

Επιλογή βίντεο από τα σημερινά δημοκρατικά έκτροπα στην Αθήνα (και των Special Olympics 2011).

Το υλικό είναι χαρακτηριστικό του τι συνέβηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάποιες από τις προβαλλόμενες σκηνές απαιτούν γερό στομάχι.

Συνιστάται η θέαση μόνο από ενήλικες.

Μύρισε Δημοκρατία!

Σύνταγμα 29.6.2011, Πόλεμος. 

Ο διασυρμός της Δημοκρατίας σε όλο του το μεγαλείο. Ο μηχανισμός καταστολής σε πλήρη δράση. Με σχεδιασμό, κρύο αίμα και αποφασιστικότητα το σιδερένιο χέρι της Δημοκρατίας συνθλίβει από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες όσους πολίτες βρίσκει στο διάβα του στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος!

Κτηνωδία και φασισμός. Αίσχος και ντροπή. Απρόκλητες επιθέσεις σε ενήλικες, εφήβους και Παιδιά (!) ακόμη και μέσα (!) στο σταθμό του Μετρό. Δε γλίτωναν ούτε οι καθήμενοι σε καφετέριες ή σουβλατζίδικα!