Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Beirut Duty Free Rocks Airport with Dabke Dance - Full Version

το βίντεο έχουν παρακολουθήσει
περισσότεροι από 750.000
άνθρωποι μέσα στις πρώτες
25 ημέρες
Ενώ η ιδέα ενός flash mob δεν είναι καινούργια, μια dabke / Hip-Hop δημόσια επίδειξη στo διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού Rafic Hariri (Βηρυτός Duty Free), σε μια εποχή που το κλίμα στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή είναι ρευστό, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Στις 5 Μαρτίου, 2011, οι επιβάτες βίωσαν κάτι λίγο διαφορετικό. Ένα γκρουπ flash mob εκτέλεσε ένα μίγμα dabke και hip-hop προκειμένου να ψυχαγωγήσει και ευχαριστήσει τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρομίου.

Η διαφημιστική εταιρεία M&C Saatchi και τα Duty Free του αεροδρομίου, δημιούργησαν αυτό το ζωντανό γεγονός ως μέρος της εκστρατείας "Πάρτε πίσω στις πατρίδες σας Περισσότερα". Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί κυριολεκτικά μια θαυμάσια μνήμη του Λιβάνου που θα μπορούσαν να μεταφέρουν οι επισκέπτες μαζί στο ταξίδι της επιστροφής τους.

Καλό μήνα Δημόσιε Υπάλληλε

Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος και κάτοικος Πειραιά και άκουσες κάπου ότι από αύριο 01.04.11 θα μπορείς να επισκεφτείς ξανά το φαρμακείο της γειτονιάς σου για να εκτελέσεις τις συνταγές σου (όχι τις μαγειρικές), τότε..

Κράτα μικρό καλάθι..

Καλαθάκι..

Καλαθακουλίνι..