Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Χρηματισμός Διαχειριστή Πολυκατοικίας

(1) Πενία τέχνας κατεργάζεται
(2) η Κρίση γεννά ευκαιρίες

(1)+(2)= η πρακτική που ακολουθεί, την οποία μεταφέρουμε κατ' αποκλειστικότητα.

Εσχάτως έφθασε στο γραμματοκιβώτιο προσώπου του κοντινού περιβάλλοντος, διαχειριστή στην πολυκατοικία που κατοικεί, κλειστός ταχυδρομικός φάκελος, άνευ γραμματοσήμου και σημάνσεως ταχυδρομείου, περιέχων εντυπωσιακή -ως προς το περιεχόμενό της- επιστολή..

Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων μηχανολόγου-ηλεκτρολόγου Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο αποστολέας. Το επώνυμο του διαχειριστή αναγράφονταν με στυλό διαρκείας στον φάκελο στην θέση του παραλήπτη, που σημαίνει ότι γνώριζαν (ή έμαθαν κατά την αποστολή) σε ποιον έπρεπε να απευθυνθούν..

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ανοικτή επιστολή προς τους φίλους Κερατιώτες..


η άρνηση στον αυταρχισμό περιλαμβάνει 
και την άρνηση στον προπηλακισμό συνανθρώπων
που θέλουν να προσεγγίσουν περιουσίες τους;

..ρε παιδιά, στα πανό σας γράφετε για αυταρχισμό και αυθαιρεσία, την ίδια ώρα που με αυτά ακριβώς τα πανό αποφασίζετε να κλείσετε Κυριακή μεσημέρι κεντρικό κόμβο στο Μαρκόπουλο και να υποχρεώσετε εποχούμενες οικογένειες σε παρακάμψεις αρκετών χιλιομέτρων!

Ο εχθρός δεν είναι ο συντοπίτης σας, ο μαρκοπουλιώτης ή ο πορτοραφτιώτης και οι λοιποί γείτονες. Στις ίδιες θάλασσες κάνουν μπάνιο τα μωρά μας, τους καρπούς της ίδιας φύσης μοιραζόμαστε.

Οι επιπτώσεις μιας "χωματερής" και δη οι μακροχρόνιες δεν περιορίζονται σε τοπικό επίπεδο.

Εκεί που μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης των γειτόνων σας βρίσκεται με το μέρος σας, εκεί που κόσμος και κοσμάκης ενστερνίζεται τις ανησυχίες και προβληματισμούς σας, έρχεται μια ατυχής -κατά την ταπεινή προσωπική μου κρίση- εκδήλωση να δυναμιτίσει το κλίμα από το πουθενά.