Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πεταλωτής Κομάντο!

«Ένας πράσινος μπερές και το στιλέτο του καταδρομέα απονεμήθηκαν χθες (σ.σ. 29/12/10) στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γ. Πεταλωτή, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Αντιστρατήγου Κυρούδη Νικολάου στη Νέα Σάντα Ροδόπης…» – Από την εφημερίδα Έθνος.

Στο στρατόπεδο “Νικόλαος Κυρούδης” στη Νέα Σάντα Ροδόπης βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Αυτή τη φορά ώστε μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Φραγκούλη Φράγκο, τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Δημήτρη Αγγελούδη,τους ταξιάρχους Αθανάσιο Ζάχο και Δημήτρη Χασάπη από την Κομοτηνή αλλά και άλλους αξιωματούχους να δώσουν ευχές και να δηλώσουν παρόντες και δίπλα στα στρατευμένα νιάτα που υπηρετούν στην ακριτική περιοχή μας. (rodopinews.gr)

Δείτε το σχετικό βίντεο, διαβάστε τα σχόλια του γράφοντος (πρώην καταδρομέα), καθώς και μέρος των αντιδράσεων που προκάλεσε το δώρο των στρατηγών..

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Βάλτε Ανέργους στη μάχη της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ

Η τόσο μεγάλη έκταση της λαθρεπιβίβασης εξέπληξε τους αρμοδίους του υπουργείου Μεταφορών
Πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ χάνει το δημόσιο από τα πλαστά εισιτήρια αλλά και τους....λαθρεπιβάτες.
Τόσα χρόνια πέρασαν από την εποχή που οι εισπράκτορες έδωσαν την θέση τους σε μηχανήματα ελέγχου και ακύρωσης των εισητηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ).

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ζουν Ανάμεσά μας

Ο Τζόν Νάντα, είναι ένας άνεργος άνδρας που τριγυρίζει στους δρόμους της Αμερικής ψάχνοντας να βρει κάτι να κάνει. Τελικά προσλαμβάνεται σαν εργάτης και όλα φαίνονται φυσιολογικά, μέχρι τη στιγμή που συμβαίνει κάτι φρικτό!

Ο Τζόν ανακαλύπτει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, που όποιος τα φορέσει βλέπει το αληθινό πρόσωπο του κόσμου. Βλέπει τους ανθρώπους να βομβαρδίζονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη κυβέρνηση με μηνύματα όπως «Παραμείνετε στην Πλάνη σας», «Μην Έχετε Φαντασία», «Υποταχτείτε Στην Εξουσία»…greekbooks.gr

Τρομακτικοί εξωγήινοι έχουν αναλάβει τα ηνία του πλανήτη και με τη βοήθεια υποσυνείδητων μηνυμάτων (Submit, Stay Asleep, Watch TV) που κρύβονται πίσω από κάθε είδους διαφήμιση έχουν σκοπό να μετατρέψουν το ανθρώπινο γένος σε σκλάβους. videorama.gr

Για το καλό μου..

δεν μπορεί, κάτι αδυνατώ να καταλάβω! Η κοινωνική πολιτική που βιώνω στο σβέρκο μου αρχίζει να με βαραίνει περισσότερο και από ζυγό γαϊδάρου!

Η ΔΕΗ μου λένε θα με τιμήσει για την χαμηλή μου οικιακή κατανάλωση με αύξηση 11%!

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα με τιμήσουν για την προτίμησή μου σε αυτά, με την συνακόλουθη μείωση των ρύπων και του κυκλοφοριακού, με αύξηση 50% στα εισιτήρια των μέσων σταθερής τροχιάς (ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ)!!

Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, θα τιμήσει την εντιμότητά μου -στον βαθμό που δεν θερμαίνω με αυτόν τον τύπο καυσίμου το νερό της πισίνας μου- με την εξομοίωσή της με την αντίστοιχη του πετρελαίου κίνησης, ήτοι αύξηση έως 100%!!!