Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Προϋπολογισμός Ζωγραφιά

Ελληνικό Κοινοβούλιο, 22 Δεκεμβρίου 2010, συζήτηση του Προϋπολογισμού, Βουλευτής της ΝΔ, κα Έλσα Παπαδημητρίου, επί το έργον!

Η φωτογραφία αυτή, σύμφωνα με το newsday.gr, απεικονίζει την -αρχιτέκτων στο κοσμικό επάγγελμα- κα Παπαδημητρίου, να έχει απλωμένα τα σύνεργα ζωγραφικής σε έδρανο των πάνω διαζωμάτων της Βουλής. 

Στο παρελθόν, ήταν αρκετές οι περιπτώσεις συναδέλφων της εν λόγω βουλευτή, που είχαν μοιραστεί τις ίδιες εικαστικές ανησυχίες, εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια πάντα συνεδριάσεων του Σώματος. Ως εκ τούτου, η περίπτωση της δεν είναι μοναδική.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συναυλία - Εντυπώσεις

Στον Καθολικό Ναό Αγ. Ιωάννου (St John) Παλαιού Ψυχικού, διεξήχθη με επιτυχία την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου η προγραμματισμένη χορωδιακή συναυλία.

Ο κόσμος συνέρρεε από νωρίς το απόγευμα, με αποτέλεσμα λίγο μετά τις 20:00 ο ναός να έχει γεμίσει ασφυκτικά. 

Την εκδήλωση άνοιξε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση, λόγω της αθρόας προσέλευσης, η παιδική χορωδία υπό την συνοδεία της Ορχήστρας του Δήμου Π. Ψυχικού, για να ακολουθήσει η Χορωδία Επιστημόνων Δήμου Φιλοθέης. Ερμηνεύτηκαν με απόλυτη επιτυχία γνωστά κλασσικά κομμάτια. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια βραδιά πλημμυρισμένη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χαμόγελα!

Ακολουθεί ένα σύντομο αλλά αντιπροσωπευτικό οπτικοακουστικό απόσπασμα...

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Χρήση Θερμικής Κάμερας στην Κερατέα

Έχουμε δει πολλά σκηνικά απείρου κάλλους, αλλά σαν τα περιστατικά που θα σας διηγηθούμε, δεν περίμενε κανείς μας να τα ζήσει...

Την περασμένη Δευτέρα, σχεδόν όλη την ημέρα και πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της νύκτας, πετούσε το ελικόπτερο της αστυνομίας πάνω από την περιοχή. Τη νύχτα, με τη χρήση θερμικής κάμερας, έδινε στα ΜΑΤ το στίγμα ομάδων συμπολιτών μας που βρίσκονταν στον ελαιώνα και τα ΜΑΤ τους απωθούσαν...

Με την ανίχνευση των κινήσεων από την θερμική κάμερα, μία διμοιρία των ΜΑΤ κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα μέσα από τον ελαιώνα, στήνοντας ενέδρα στο σημείο που είχε υποδειχθεί από το ελικόπτερο...

Το χαλάκι στην είσοδο της Βουλής


Η αποτύπωση της πολιτικής κατάστασης στη Χώρα μας, πάνω σε ένα χαλάκι εισόδου, το οποίο θα φάνταζε ιδανικό για τοποθέτηση στα σκαλοπάτια της Βουλής..

Αρχικά τους προσκαλεί να εισέλθουν, όπως κάναμε με την ψήφο ή την αποχή μας, και στη συνέχεια αφού σταθμίσει το κοινοβουλευτικό τους έργο και την πολιτική τους συμπεριφορά εν γένει, τους προστάζει να φύγουν μακριά..!